2017-01-16 12:47

ULTIMA ORA


Sute de angajaţi ai MAI, internaţi în spital

 |  07:15
Sute de angajaţi ai MAI, internaţi în spital

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş , a anunţat, luni, că sute de angajaţi ai MAI, care au efectuat misiuni în perioada de vreme nefavorabilă, sunt internaţi în spital. Totodată, ministrul a precizat că , în prezent, sunt în misiune peste 3000 de poliţişti, jandarmi, pompieri şi alţi angajaţi din cadrul MAI.

"Vreau să îi felicit şi să le apreciez activitatea celor care au fost în toată această perioadă în misiune. Ştiu că nu este uşor, ştiu că mai trebuie să strângem puţin din dinţi, aproximativ două, trei zile, în momentul de faţă vă pot spune că doar din aparatul MAI, mă refer la poliţişti, poliţişti de frontieră, pompieri şi jandarmi, avem 300 de persoane internate în spital datorită misiunilor în care au fost angrenaţi aceşti ofiţeri şi subofiţeri. Nu este uşor să stai în stradă, în plin câmp, atunci când condiţiile meteo sunt foarte vitrege, dar apreciez profesionalismul lor", a afirmat Traian Igaş.  În prezent, sunt în misiune 3.725 de poliţişti, jandarmi, pompieri şi alţi angajaţi ai MAI, cu 1.283 de autospeciale şi autoturisme, a adăugat ministrul.

"Mâine, undeva probabil la orele prânzului, în funcţie şi de evoluţia vremii de peste noapte, vom avea din nou o videoconferinţă cu prefecţii. În continuare, vom ţine legătura cu toate prefecturile pe timpul nopţii în legătură cu situaţia din fiecare judeţ (…) Practic trei misiuni din patru au fost duse la bun sfârşit şi e un lucru bun, iar în acest sens să sperăm că şi mâine putem să ne bazăm pe aceste elicoptere, vorbesc doar la nivelul municipiului Bucureşti, sigur că ne bazăm şi pe cele din ţară - Arad, Târgu Mureş şi Iaşi şi în toate aceste zile aceste elicoptere au funcţionat la capacitate", a explicat Igaş, scrie Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-12-25

TAGURI: Traian_Igaş, MAI, angajaţi, spitalComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image