2017-01-21 19:34

ULTIMA ORA


Sute de foști revoluţionari protestează în Piaţa Victoriei

 |  11:15
Sute de foști revoluţionari protestează în Piaţa Victoriei

Circa 400 de membri ai Blocului Naţional al Revoluţionarilor protestează, marţi, în Piaţa Victoriei, împotriva măsurilor de tăiere a indemnizaţilor acordate luptătorilor din Revoluţia Română. Protestatarii s-au îmbrâncit cu poliţiştii încercând să rupă gardurile care îi împiedicau să ajungă în stradă.

Manifestanții poartă steaguri tricolore şi bannere cu:"Ne cerem scuze că nu am murit în 1989!" sau "Noi cu mândria, voi cu hoţia". Adunați lângă Muzeul Naţional "Grigore Antipa" foștii revoluționari scandează "România trezeşte-te", "Hoţii, hoţii!", "Jos Guvernul comunist!", "Nu plecăm acasă, hoţii nu ne lasă!".  La protest participă susținători din mai multe judeţe - Alba, Craiova, Constanţa, Buzău, Neamţ, potrivit Agerpres.

Jandarmii au fost nevoiţi să intervină pentru restabilirea ordinii în momentul în care manifestanții au încercat să rupă cordonul de ordine şi să iasă din perimetrul impus protestului.

Foștii revoluţionarii au organizat în ultima perioadă mai multe proteste în ţară şi au intrat în greva foamei, solicitând să nu le fie retrase indemnizaţiile, potrivit Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-03-12

TAGURI: Piața_Victoriei, protestatari, revoluționariComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

GEORGE
20 Dec 2011

S-A SCANDAT "IESI AFARA JAVRA ORDINARA "...SI "UNITATE"..."SI VOI SUNTETI ROMANI "!
RAFAEL
20 Dec 2011

Cei 400 de revolutionari se pot imparti in doua categorii :cei care au acest drept si cei care au obtinut acest drept pe cai mai putin legale. Dar unde este acel Maries ,care se da mare revolutionar?
MIRICA A GHEORGHE FRONTUL DEMOCRAT ROMIN
20 Dec 2011

Cite asociatii de revolutionari sint:FALSI REVOLUTIONARI CARE AU DAT SPAGA VOR RAMINE FARA INDEMNIZATIE SA SPUNA CUI IA DAT SA RECLAME DE URGENTA LA PROCURATURA IAR DACA SINT AUTENTICI SI TOTUSI AU FOST NEVOITI SA DEA SPAGA SA RECLAME CUI IA DAT SI CIT IA DAT , SINT FRONTUL DEMOCRAT ROMIN INITIATORUL REVOLUTI ROMINE CREDETI NU CREDETI ACESTAI ADEVARUL

Adauga un comentariu

Random image