2016-10-24 23:27

ULTIMA ORA


Szasz Attila şi-a dat demisia de la CNA

 |  17:42
Szasz Attila şi-a dat demisia de la CNA

Szasz Attila, membru în Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), adeclarat , joi, că va părăsi instituţia, atât din motive personale cât şi pentru faptul că a primit o ofertă “tentantă” de a lucra în media. Acesta a fost membru CNA din 2008 şi este licenţiat în filologie.

“Voi anunţa intenţia mea oficial, luni, Senatului, cel care m-a desemnat, de a stabili incompatibilitatea cu viitorul meu job. Se va publica în Monitorul Oficial şi apoi sunt demis”, a spus Szasz Attila, al cărui mandat în CNA expira în decembrie 2012

Attila a lucrat în presa scrisa maghiară, ulterior fiind consilier de stat în Guvernul României, unde s-a ocupat de probleme din domeniul educaţiei, culturii si integrării europene.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-01-18

TAGURI: Szasz _Attila, demisie, CNA, jurnalistComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

ADA
09 Feb 2012

Felicitari noilor ministrii. Felicitari si domnului presedinte pentru alegerea facuta,prin numirea in functia de Prim Ministru a domnului Mihai Razvan Ungureanu!

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Demisie surpriză în CSM Cu doar două luni înainte ca actualul CSM să își termine mandatul, judecătorul Horațius... Acum 5 ore | (2)
Demisie în PNL. Lucia Varga renunţă la funcţie Deputatul PNL Lucia Varga demisionează din funcția de copreședinte al organizației de femei a... 10 Oct 2016 | (0)