2016-12-10 07:02

ULTIMA ORA


Szasz Attila şi-a dat demisia de la CNA

 |  17:42
Szasz Attila şi-a dat demisia de la CNA

Szasz Attila, membru în Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), adeclarat , joi, că va părăsi instituţia, atât din motive personale cât şi pentru faptul că a primit o ofertă “tentantă” de a lucra în media. Acesta a fost membru CNA din 2008 şi este licenţiat în filologie.

“Voi anunţa intenţia mea oficial, luni, Senatului, cel care m-a desemnat, de a stabili incompatibilitatea cu viitorul meu job. Se va publica în Monitorul Oficial şi apoi sunt demis”, a spus Szasz Attila, al cărui mandat în CNA expira în decembrie 2012

Attila a lucrat în presa scrisa maghiară, ulterior fiind consilier de stat în Guvernul României, unde s-a ocupat de probleme din domeniul educaţiei, culturii si integrării europene.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-01-18

TAGURI: Szasz _Attila, demisie, CNA, jurnalistComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

ADA
09 Feb 2012

Felicitari noilor ministrii. Felicitari si domnului presedinte pentru alegerea facuta,prin numirea in functia de Prim Ministru a domnului Mihai Razvan Ungureanu!

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

După patru săptămâni de la aprobare, niciun jurnalist nu a cerut să intre gratis la teatru Personalul teatrelor bucureştene susţine că hotărârea prin care jurnaliştii pot intra gratuit... 23 Noi 2016 | (2)
Premierul Franței și-a anunțat demisia Premierul francez, Manuel Valls, a anuntat, luni seara, ca va demisiona marti de la sefia... 05 Dec 2016 | (0)