2016-10-27 14:14

ULTIMA ORA


T.Băsescu va participa duminică la Şcoala de vară a OT-PDL

 |  12:52
T.Băsescu va participa duminică la Şcoala de vară a OT-PDL

Preşedintele Traian Băsescu este aşteptat să participe, duminică dimineaţă, la Şcoala de vară a Organizaţiei de Tineret a Partidului Democrat Liberal (OT-PDL) care a început joi la Eforie Nord. 

Școala de vară de la Eforie Nord se desfăşoară în perioada 1-4 septembrie. Printre liderii PDL care au participat la eveniment s-au aflat secretarul general Ioan Oltean, prim-vicepreşedinţii Roberta Anastase şi Gheorghe Flutur, precum şi vicepreşedinţii Elena Udrea şi Traian Igaş, Anca Boagiu, ministrul Comunicaţiilor, Valerian Vreme, potrivit Agerpres. De asemenea, premierul Emil Boc se află pe lista participanților la Şcoala de vară OT-PDL.

Daniel Funeriu şi Gheorghe Flutur urmau să le vorbească duminică tinerilor democrat-liberali.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-02-24

TAGURI: Băsescu, EforieComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Băsescu trage un semnal de alarmă: E o catastrofă! Cine crede c-o să-mi închidă gura, se înșeală! Supărat pe guvernarea tehnocrată și propunerea liberalilor pentru postul de premier, fostul... Acum 16 ore | (2)
Traian Băsescu: Nu am nimic pe conştiinţă prin care aş putea avea surprize cu DNA Traian Băsescu a declarat miercuri seara, în cadrul unei emisiuni la România TV, că nu are... 13 Oct 2016 | (3)