2017-01-19 17:37

ULTIMA ORA


T. Băsescu: Relaţia economică cu Rusia se consolidează

 |  11:25
T. Băsescu: Relaţia economică cu Rusia se consolidează

Preşedintele Traian Băsescu a declarat joi, la Reuniunea anuală a diplomaţiei române, că relaţia economică a țării noastre cu Rusia, contrar tuturor aparenţelor, se consolidează.

„Nu aş putea să închei fără să vă spun două cuvinte despre relaţia cu Federaţia Rusă. Contrar tuturor aparenţelor, relaţia economică se consolidează şi se observă o creştere a interesului investitorilor ruşi pentru obiective economice din România. Sper să se şi finalizeze, să se materializeze intenţiile care există acum. Relaţia, exact cum spune şi Moscova, ne-o dorim pragmatică şi eficientă, cu rezultate economice şi când se va putea să aibă şi rezultate politice, oricând, cu plăcere”, le-a spus Traian Băsescu ambasadorilor români, pe care i-a primit la Palatul Cotroceni, potrivit Agerpres.

De asemenea, la întrevederea de azi Băsescu a îmdemnat amabsadorii români să nu se întoarcă la posturile pe care le ocupă fară să ia cu ei lista zonelor în care se poate investi în România pentru a o face cunoscută celor interesați.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-02-01

TAGURI: Băsescu, Rusia, diplomațieComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image