2018-12-15 02:07


Tabără: La ţară, crâşma e plină, dar nu găseşti pe nimeni să sape grădina pentru 100 de lei

 |  13:21
Tabără: La ţară, crâşma e plină, dar nu găseşti pe nimeni să sape grădina pentru 100 de lei
MinistrulAgriculturii, Valeriu Tabără, declară, într-un interviu pentru MEDIAFAX, căîntr-o ţară cu potenţialul agricol al Românieieste o anomalie să rabzi de foame, dar, la ţară,crâşma e plină de dimineaţă până seara şi nu găseşti pe nimeni să-ţi sapegrădina pentru masă şi 100 de lei pe zi.

"Oriceom din România, la potenţialul pe care îl are, nu trebuie să rabde de foame.Este o anomalie să rabzi de foame, şi iar revin la chestiune că mai zileletrecute, înainte ca preşedintele să iasă public, discutam cu un prieten de-almeu, trecând printr-o comună în care de dimineaţă de la opt şi până seara lazece crâşma e plină. Deci, crâşma e plină. Dacă te duci la Ianova dau acum unexemplu locul unde stă mama şi unde merg şi eu de vreo 40 de ani, să cauţi pecineva să sape în grădină pentru o sută de lei pe zi plus masă, plus mâncare,nu găseşti. Dar la birt e prezentă lumea", a spus Valeriu Tabără îninterviu.

Ela precizat că susţine punctul de vedere al preşedintelui Traian Băsescureferitor la faptul că în România se lucrează puţin.

"Dinpăcate, eu aş spune că în România se lucrează cel mai puţin şi susţin punctulde vedere al preşedintelui, nu pentru a mă asocia cu dânsul. Gândiţi-vă căîncepem ziua, săptămâna de lucru luni la amiază şi o terminăm poate joi laamiază, nu vineri la amiază", a afirmat Tabără.

MinistrulAgriculturii a mai spus că "nicăieri în lume nu vezi suprafeţe cuciulini", dar şi că, de multe ori, agricultura a fost tratată ca fiind"la marginea economiei".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-10-24
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...