2017-01-18 14:48

ULTIMA ORA


„Tatăl” Monicăi Gabor, reținut de DIICOT

 |  14:22
„Tatăl” Monicăi Gabor, reținut de DIICOT

Așa-zisul tată adoptiv al surorilor Monica, Ramona și Alina și Gabor, Constantin Dan Damaschin, alias Dinu Damaschin, a fost reținut de procurorii DIICOT pentru trafic de persoane și de minori.

Dinu Damaschin conducea o grupare, ajutat de Mihai Mereuță și Claudiu Ciucă, a recrutat prin înşelăciune, ameninţare şi violenţă, mai multe fete, unele minore, în scopul exploatării sexuale a acestora prin obligarea la practicarea prostituţiei. Activitatea infracţională se desfăşura în imobile situate în zone ultracentrale din Capitală, închiriate de cei trei, unde victimele erau obligate să se prostitueze. Victimele erau alese cu predilecţie din familii cu posibilităţi financiare reduse şi erau atrase cu promisiuni de asigurare a unei cariere în modelling sau televiziune, Dinu Damaschin prezentându-se drept o persoană influentă în acest domeniu.

Pentru a menţine controlul asupra victimelor, Damaschin le supunea în mod constant unor acte de violenţă verbală şi fizică şi pretindea că are calitatea de  preşedinte al unei organizaţii de apărare a drepturilor omului, pentru a le convinge cu privire la influenţa sa.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-04-04

TAGURI: monica gabor, diicot, retinutComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image