2017-01-18 06:00

ULTIMA ORA


Taximetrist din Capitală omorât în bătaie pentru un loc de parcare – Vezi VIDEO

 |  15:09
Taximetrist din Capitală omorât în bătaie pentru un loc de parcare – Vezi VIDEO

Unşofer de taxi din Capitală a fost omorât în bătaie, în noaptea de joi sprevineri, în cartierul Titan, de un tânăr cu care s-a certat din cauza unui locde parcare, acesta fiind reţinut pentru omor calificat, a declaratcomisarul-şef Diana Sarca, de la Poliţia Capitalei.

Potrivitcomisarului şef Diana Sarca, cei doi bărbaţii au avut un schimb dur de replici,s-au înjurat, după care s-au îmbrâncit de mai multe ori. Taximetristul, învârstă de 59 de ani, a căzut la pământ, moment în care tânărul de 22 de ani l-alovit cu picioarele în cap, până când acesta a murit.

Martoriiau chemat poliţia şi ambulanţa, la faţa locului ajungând în scurt timp unechipaj SMURD, care însă nu l-a putut resuscita pe taximetrist.

Agresorula fost reţinut de poliţişti ai Secţiei 13 la scurt timp după incident, el fiindcercetat pentru omor calificat. Tânărul va fi prezentat Tribunalului Bucureşti,cu propunere de arestare preventivă.

Cazula fost preluat de Parchetul Tribunalului Bucureşti - Secţia de Urmărire Penalăşi de Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei.

Tânărulriscă o pedeapsă de la 15 la 25 de ani de închisoare.

Cadavrultaximetristului a fost dus la Institutul de Medicină Legală, pentru efectuareanecropsiei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-06-11Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image