2016-10-22 19:20

ULTIMA ORA


Taximetristă atacată cu cuțitul şi jefuită

 |  07:11
Taximetristă atacată cu cuțitul şi jefuită

O taximetristă din municipiul Focşani a fost atacată cu un cuțit şi jefuită, miercuri seară, de un client pe care îl ducea într-o localitate din judeţul Vrancea. După ce a parcurs mai bine de jumătate din distanţă, clientul a atacat-o pe femeia în vârstă de 41 ani.

Șoferița ar fi fost lovită cu pumnii și tăiată cu un cuţit în zona pieptului, a feţei şi pe o mână, rănile nefiind adânci, potrivit polițiștilor.

Agresorul, care a cerut să fie dus la Balta Raţei, Vânători, a fugit pe câmp unde a aruncat cuţitul, după ce a luat portofelul victimei din maşină. "Cercetările sunt continuate în vederea identificării autorului şi recuperării prejudiciului", a afirmat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, inspectorul Bogdan Toader. 

Victima, care prezintă mai multe plăgi escoriate superficiale la nivelul feţei, plăgi superficiale la nivelul toracelui, precum şi o fractură de mandibulă, a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Sfântul Pantelimon" din Focşani, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-12-21

TAGURI: taximetristă, cuțit, VranceaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Orașul Adjud și patru comune din Vrancea, inundate Locotenentul Paul Petruț Bîndar, purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, a declarat că orașul... 12 Oct 2016 | (5)
Avertizare hidrologi: Cod portocaliu de inundaţii în Buzău şi Vrancea Hidrologii au emis o avertizare Cod portocaliu de inundații valabilă miercuri, între orele 9:35... 12 Oct 2016 | (0)