2018-07-18 23:32


Taximetriști amendați la Aeroportul Otopeni

 |  20:07
Taximetriști amendați la Aeroportul Otopeni

Peste 120 de taximetrişti au fost amendaţi de poliţişti, în ultimele două zile, în zona Aeroportului Otopeni, pentru că nu au avut atestate de pregătire profesională, verificarea metrologică a aparatului de taxat era expirată sau nu au respectat legislaţia privind circulaţia pe drumurile publice, informează Poliţia Română.

"Principalele obiective ale acţiunii au fost depistarea persoanelor care practică ilegal activitatea de taximetrie şi eliminarea pirateriei în domeniu, diminuarea concurenţei neloiale, precum şi verificarea stării tehnice a autovehiculelor taxi şi a funcţionării corecte a aparatelor de taxat", se arată în comunicat.

În timpul acţiunii, poliţiştii au depistat un taximetrist care efectua transport rutier de persoane în regim taxi având verificarea metrologică expirată a aparatului de taxat. De asemenea, a mai fost depistat un conducător auto care efectua transport rutier de persoane în regim taxi fără a deţine atestat de pregătire profesională, fapt pentru care a fost sancţionat contravenţional, informează Agerpres. În urma controlului efectuat de poliţişti la un alt taximetrist s-a constatat că acesta nu avea afişată în interiorul autoturismului lista cu tarifele de transport. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639874-02-07

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova