2018-12-14 01:39


Taylor Swift a primit şase trofee la Teen Choice Awards 2011

 |  10:12
Taylor Swift a primit şase trofee la Teen Choice Awards 2011

Cântăreaţa americană de muzică country Taylor Swift a primit şase trofee la Teen Choice Awards 2011, duminică, fiind considerată marea câştigătoare a acestei gale, informează Mediafax.

Taylor Swift a fost desemnată "Ultimate Teen Choice".  Popularitatea solistei a început să crească în 2006, când şi-a lansat albumul de debut, la vârsta de 16 ani. Artista s-a impus, totodată, la categoriile "cântăreaţa preferată", "cântăreaţa country preferată", "simbol al modei pe covorul roşu", "cel mai bun cântec country" ("Mean") şi "cel mai bun cântec de ascultat după o despărţire" ("Back to December").

Selena Gomez, care a interpretat piesa ei de succes "I Love You Like a Love Song" alături de trupa The Scene, s-a impus la categoria "actriţa preferată într-un serial TV",graţie rolului din "Wizards of Waverly Place". Ea a fost desemnată învingătoare, totodată, la categoria "hottie" (cea mai "fierbinte" adolescentă), iar The Scene a fost desemnată cea mai bună trupă, impunându-se şi la categoria "cântecul preferat al anului", cu piesa "Who Says".

Justin Bieber, iubitul Selenei Gomez, s-a impus la categoriile "hottie" (cel mai "fierbinte" adolescent) şi "twit" (cel mai bun mesaj postat pe Twitter).  În vârstă de 17 ani, Justin Bieber a fost desemnat şi cel mai bun cântăreţ şi a primit un premiu pentru actorie, graţie apariţiilor sale recente în câteva seriale nord-americane.Trofeul Inspire i-a revenit lui Demi Lovato, o cântăreaţă şi actriţă în vârstă de 18 ani, care a anunţat în 2010 că îşi întrerupe turneul pe care îl susţinea, pentru a se interna într-o clinică specializată în tratarea abuzurilor.

Alte două trofee importante ale galei de duminică i-au revenit britanicului Robert Pattinson, starul francizei "Amurg", care a fost desemnat cel mai bun vampir, pentru rolul său din această serie cinematografică, dar şi cel mai bun actor într-un film dramatic.

Printre ceilalţi câştigători ai galei, organizată la Gibson Amphitheatre din Universal City din Los Angeles, s-au numărat Cameron Diaz (cea mai bună actriţă într-o comedie), Ashton Kutcher (cel mai bun actor într-o comedie romantică), Justin Timberlake (cel mai bun actor într-o comedie), Blake Lively (cea mai bună actriţă într-un serial TV) şi distribuţia musicalului "Glee", desemnat cel mai bun serial TV de comedie.

Gala Teen Choice Awards, a cărei primă ediţie a avut loc în 1999, este organizată anual de postul de televiziune Fox. În cadrul acestei gale sunt onorate cele mai mari realizări din muzică, cinematografie, sport, televiziune şi modă, iar trofeele sunt acordate în urma voturilor exprimate de fanii cu vârste cuprinse între 13 şi 19 ani. Câştigătorii primesc ca trofeu o placă de surf în mărime naturală - de departe premiul cu cele mai mari dimensiuni din showbiz -, al cărei design este personalizat în fiecare vară.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-03-03
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...