2017-01-21 19:32

ULTIMA ORA


Tentativă de jaf la sucursala unei bănci din Piteşti

 |  13:09
Tentativă de jaf la sucursala unei bănci din Piteşti

Un bărbat care avea faţa acoperită cu o cagulă aintrat, joi dimneaţă, în sucursala unei bănci din centrul municipiului Piteşti,a încercat să meargă la unul dintre ghişee, însă a avut o altercaţie cu agentulde pază al unităţii, după care a părăsit în fugă clădirea.

Potrivitreprezentanţilor Poliţiei Judeţene Argeş, bărbatul a intrat în sucursalabancară cu faţa acoperită, a avut o altercaţie cu agentul de pază al unităţii,iar apoi a fugit.

Ulterior,a fost apăsat butonul de panică al unităţii bancare, iar reprezetanţii firmeide pază au sunat la numărul de urgenţă 112 solicitând intervenţia poliţiştilor.

"Din primele date este vorbade o tentativă de jaf, bărbatul nu a reuşit să ia bani sau alte bunuri dinunitatea bancară. În acest moment s-au instituit filtre rutiere la intrările şila ieşirile din Piteşti, iar poliţiştii au început cercetările pentruidentificarea bărbatului", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş,agent şef Laura Folea.

Laora transmiterii acestei ştiri, poliţiştii opresc maşinile în trafic în zonabăncii şi la ieşirile şi intrările din oraş, întrucât există informţia căbărbatul a părăsit banca într-un autoturism.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-05-30Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image