2017-01-19 11:03

ULTIMA ORA


Teo Trandafir ar putea fi operată săptămâna viitoare

 |  20:54
Teo Trandafir ar putea fi operată săptămâna viitoare

Teo Trandafir a fostsupusă în ultimele trei săptămâni la intervenţii endoscopice care au avutsucces, dar săptămâna viitoare ar putea fi necesară o intervenţie chirurgicalădin cauza gravităţii bolii, a anunţat Spitalul Universitar din capitalaAustriei.

Potrivitcomunicării postate de unitatea sanitară pe site-ul personal, Teo Trandafir afost supusă în ultimele trei săptămâni la mai multe intervenţii endoscopicepentru eliminarea infecţiei. Toate aceste intervenţii au fost finalizate cusucces, potrivit sursei citate.

Având în vederegravitatea bolii, o intervenţie chirurgicală ar putea avea loc săptămânaviitoare, scriu oficialii spitalului.

Teo Trandafir esteinternată din 11 ianuarie la Clinica AKH Viena pentru tratatarea uneiinflamaţii acute a pancreasului.

Anterior, clinicaanunţase că externarea lui Teo Trandafir şi că oechipă multidisciplinară se ocupă de recuperarea acesteia.

Clinica AKH anunţa, laînceputul lunii februarie, că Teo Trandafir a fost supusă unei proceduriendoscopice, se recuperează bine şi ar putea reveni în ţară"curând".

"Teo Trandafir serecuperează bine în urma bolii care iniţial i-a pus în pericol viaţa. Am tratatcu succes infecţia generalizată şi suntem fericiţi că febra i-a scăzut -recuperarea ei continuă cu succes", spunea atunci profesorul MichaelGnant, de la departamentul de chirurgie al clinicii.

Teo Trandafir a fosttransportată, în 11 ianuarie, cu un avion privat, la Clinica AKH din Viena,după şase zile de internare la Spitalul Elias, cu diagnosticul de pancreatităacută de severitate medie.

Ea a fost internată laTerapie Intensivă în clinica din Viena, iar echipa medicală a optat pentrutratament, şi nu pentru intervenţie chirurgicală.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-06-23Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image