2016-10-27 22:06

ULTIMA ORA


Teodor Baconschi, în vizită de lucru în Republica Armenia

 |  07:26
Teodor Baconschi, în vizită de lucru în Republica Armenia

La invitaţia omologului său, Eduard Nalbandian, ministrul Afacerilor Externe, Teodor Baconschi, va efectua, miercuri, o vizită de lucru în Republica Armenia.

  Vizita va prilejui convorbiri la nivelul miniştrilor de externe, precum şi o primire la Catolicosul Tuturor Armenilor, Karekin al II-lea, potrivit unui comunicat de presă al MAE. Cei doi miniștrii vor dezbate stadiul şi perspectiva relaţiilor bilaterale, cu accent pe consolidarea dialogului politic, dar şi intensificarea cooperării economice şi în plan cultural-educaţional, având în vedere existenţa unei minorităţii istorice a armenilor din România.  În cadrul vizitei va avea loc și un schimb de opinii asupra evoluţiilor regionale şi perspectiva apropierii Armeniei de UE, pe care România o susţine, fiind dispusă să împărtăşească experienţa proprie în procesul pregătirii pentru aderare, potrivit Agerpres. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-11-24

TAGURI: Baconschi, ArmeniaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Christoph Daum, după victoria în faţa Armeniei: Nu se întâmplă foarte des un astfel de scor. Nu mă aşteptam Christoph Daum, selecţionerul naţionalei României, a declarat, sâmbătă, după victoria în... 09 Oct 2016 | (0)
Naţionala României, victorie zdrobitoare în faţa Armeniei, scor 5-0 Naţionala României a învins sâmbătă seara, în deplasare, reprezentativa Armeniei, cu scorul... 08 Oct 2016 | (1)