2018-12-14 17:56


Teroare la Ploieşti

 |  22:47
Teroare la Ploieşti

Fundaşul stelist George Galamaz a fost lovit cu pumnul de un suporter al echipei Petrolul Ploieşti pătruns pe teren în min. 44 al meciului de duminică seara, de pe stadionul ''Ilie Oană'' din Ploieşti, în cadrul etapei a 12-a a Ligii I de fotbal.

La scorul de 1-0 pentru Steaua, în min. 44, când ''roş-albaştrii'' beneficiau de un penalty, un suporter a pătruns pe teren, l-a lovit şi scuipat pe fundaşul stelist George Galamaz. Suporterul a fost imediat atacat de jucătorii stelişti, iar Novak Martinovic şi portarul Răzvan Stanca l-au lovit cu piciorul pe acesta, înainte ca huliganul să fie evacuat de pe teren de forţele de ordine. Arbitrul Robert Dumitru i-a eliminat pe cei doi stelişti pentru acest gest, iar busculada generala a continuat cu protestele steliştilor. Florin Costea (rezervă) a primit şi el cartonaş galben.

Galamaz a fost schimbat după lovitura primită, cu portarul Ciprian Tătăruşanu.

La scurt timp după reluarea jocului, Tătăruşanu a fost lovit în spate de o petardă aruncată din peluză şi a avut nevoie de îngrijiri medicale, imaginile transmise de Digi Sport arătând o rană produsă la spate. Arbitrul Robert Dumitru s-a consultat cu observatorul Paul Cazan şi a decis ca echipele să plece la vestiare.

Meciul dintre Petrolul Ploieşti şi Steaua Bucureşti, de duminică seara, din etapa a 12-a a Ligii I de fotbal, a fost întrerupt în finalul primei reprize din cauza incidentelor produse de suporterii echipei gazdă.

Conform Regulamentului, Steaua va câştiga la masa verde disputa de la Ploieşti.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639263-03-15

TAGURI: Ploiesti, Ilie Oana, George Galamaz, Petrolul Ploiesti, Steaua, Stanca, suporter, Martinovici
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...