2017-01-19 00:16

ULTIMA ORA


Timiş: Fetiţă de 10 ani găsită moartă într-un canal după ce ar fi fost violată şi strangulată

 |  12:48
Timiş: Fetiţă de 10 ani găsită moartă într-un canal după ce ar fi fost violată şi strangulată

O fetiţă de 10 ani care a dispărut vineri de acasă afost găsită moartă, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un canal din zonalocalităţii Jimbolia (Timiş), un bărbat suspect în acest caz fiind dus pentruaudieri la Poliţie, unde a recunoscut că a violat-o şi a omorât-o prinstrangulare.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de PoliţieTimiş, Andreea Cinteză, a declarat că poliţiştii din Jimbolia au fost sesizaţi,sâmbătă, că o fetiţă de zece ani a dispărut de acasă vineri după-amiază, aceştiadescoperind cadavrul ei într-un canal din apropierea localităţii, în noaptea desâmbătă spre duminică.

Potrivit anchetatorilor, fetiţa stătea peste vară labunici, în Jimbolia, iar vineri, în jurul orei 15.00, a plecat împreună cu un bărbatde 40 de ani, cunoscut al familiei, la scăldat.

Familia fetiţei a anunţat însă dispariţia acesteiaabia sâmbătă seară.

Conform surselor citate, fetiţa a fost descoperitădezbrăcată într-un canal, iar rochiţa pe care o purta era pusă deasupracadavrului.

Cinteză a precizat că duminică dimineaţă poliţiştiil-au prins pe bărbatul de 40 de ani cu care fetiţa plecase la scăldat, acestafiind dus la audieri.

Anchetatorii au precizat că suspectul şi-a recunoscutfapta şi a declarat în timpul audierilor că a deflorat-o, iar apoi a omorât-oprin strangulare deoarece s-a speriat când a văzut sângele.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639250-02-24Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image