2016-12-03 23:53

ULTIMA ORA


Timişoara: Opt curse aeriene înregistrează întârzieri de până la o oră

 |  12:21
Timişoara: Opt curse aeriene înregistrează întârzieri de până la o oră

Opt curse aeriene care urmau să aterizeze sau să decoleze, în această dimineaţă, de pe Aeroportul Internaţional "Traian Vuia" din Timişoara înregistrează întârzieri de până la o oră din cauza ceţii, vizibilitatea în zona pistei fiind de sub 200 de metri.

Purtătorul de cuvânt al Aeroportului Internaţional Timişoara, Nicoleta Trifan, că un număr de opt curse aeriene care urmau să aterizeze în jurul orei 11.00, iar apoi să decoleze către alte destinaţii în jurul orei 12.00 înregistrează întârzieri de până la o oră din cauza ceţii din zona pistei, vizibilitatea fiind sub 200 de metri. Potrivit reprezentantului aeroportului, este vorba despre avioanele care trebuiau să sosească de la Cernăuţi, Lvov, Chişinău şi Iaşi şi care urmau apoi să plece către Roma, Verona, Bergamo şi Veneţia.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-05-20

TAGURI: avion, curse, TimișoaraComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Liga 1. Oltenii reveniră pe locul doi în clasament CSU Craiova a întererupt perioada neagră din ultimele două etape, când nu a adunat niciun... 30 Noi 2016 | (1)
Timişoara. Un tânăr ameninţă că se aruncă de la etaj Un tânăr în vârstă de 30 de ani ameninţă că se aruncă de la etajul al patrulea al unui... 28 Noi 2016 | (1)