2017-01-17 09:05

ULTIMA ORA


Ținea în casă corpuri mumificate îmbrăcate în păpuşi

 |  08:01

Un rus a dezgropat 29 de cadavre pe care le-a transportat în propriul apartament, unde le-a îmbrăcat în haine de femei scoase de prin morminte. Cadavrele erau îmbrăcate în rochii strălucitoare, cu baticuri, cu mâinile şi feţele învelite în ceea ce par a fi nişte cârpe.

Dată publicităţii luni, o înregistrare video a poliţiei făcută în apartamentul acestui bărbat din oraşul de pe Volga Nijni Novgorod prezintă colecţia macabră a ceea ce arată a păpuşi.

Poliția a descoperit în locuința acestuia instrucţiuni de confecţionat păpuşi, în înregistrarea video putând fi observate păpuşi de modă veche din plastic în rochii cu volănaşe răspândite prin jur.

Fără să îl numească, autoritățile au publicat fotografii cu bărbatul colecționar, în vârsta de 45 de ani, şi l-au descris ca fiind un bine cunoscut specialist în istoria oraşului, situat la aproximativ 400 de km est de Moscova. Informațiile din mass-media rusă indică faptul că acesta ar fi Anatoli Moskvin, un istoric de 45 de ani considerat un ultim expert în cimitire în Nijni Novgorod, informează Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-08-23

TAGURI: cadavre, Rusia, păpușiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image