2019-03-26 02:19


Ţopescu: În sala de plen se vorbea de toate cele sfinte, Dumnezeu, Hristos, morţi, cruce, colivă

 |  17:59
Ţopescu: În sala de plen se vorbea de toate cele sfinte, Dumnezeu, Hristos, morţi, cruce, colivă

Senatorul PNLCristian Ţopescu a declarat, miercuri, în plenul Parlamentului, că, în timp cese citea moţiunea de cenzură sau vorbea premierul, "în diferite zone alesălii se vorbea de absolut toate cele sfinte, începând cu Dumnezeu, continuândcu Hristos, morţi, mai ales, cruce, colivă".

"Mai putemvorbi de politeţe în Parlamentul României? În timp ce se citea moţiunea decenzură şi apoi în timp ce vorbea primul ministru, în diferite zone ale săliise vorbea de absolut toate cele sfinte, începând cu Dumnezeu, continuând cuHristos, morţi, mai ales, cruce, colivă. În fine, de toţi şi de toate", aspus senatorul şi comentatorul sportiv Cristian Ţopescu.

El a adăugat cănu trebuie să fii doctor în ştiinţe politice sau în economie, ci trebuie săieşi pe stradă, ca "să dai cu nasul" de sărăcie, de proastăorganizare sau de situaţii în care politeţea este complet uitată.

Ţopescu a arătatcă ziua în care se dezbate moţiunea de cenzură este o zi importantă încalendarul ortodox, fiind Sf. Dumitru.

"Oare cumvor vota Miticii noştri din Parlament? Pentru sau împotriva celor care i-autrimis în Parlament? Gândiţi-vă şi nu uitaţi că onoarea e mai importantă decâtaverea!", a adăugat Ţopescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638946-03-12
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...