2016-10-25 04:35

ULTIMA ORA


Topirea zăpezii face deja victime

 |  17:58
Topirea zăpezii face deja victime

După urgia ninsorilor, viscolului şi a gerului, care au făcut numeroase victime în ţara noastră, acum e rândul efectului topirii zăpezilor să producă pierderi de vieţi omeneşti. Un bărbat de 41 de ani a murit la Spitalul de Urgenţă Bârlad, după ce o cantitate mare de zăpadă de pe acoperişul unui imobil a căzut peste el.

Când s-a produs nefericitul eveniment, bărbatul curăţa zăpada de lângă un supermarket din localitate.

“Am fost solicitaţi să intervenim pentru un bărbat care se afla îngropat în zăpadă. Când am ajuns la faţa locului victima era scoasă din zăpadă de oamenii de acolo. Echipajul nostru a stabilizat bărbatul, care avea un traumatism toracic şi hemoragie puternică, după care a fost transportat la spital. Aici a decedat însă la doar câteva minute după ce a fost adus de ambulanţă”, a declarat pentru agerpres  dr. Dan Ungureanu, medic SAJ VAslui.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-05-25

TAGURI: Victima, topirea_zapezii, barbat, barlad, acoperisComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Locuinţe din Vaslui şi Bârlad, inundate în urma ploilor torenţiale Mai multe locuinţe din Vaslui şi Bârlad au fost inundate în urma ploilor torenţiale, pompierii... 13 Oct 2016 | (0)
Traian Băsescu: De cinci luni încerc să obțin avizele să repar acoperișul casei Traian Băsescu a declarat duminică seara, în cadrul unei emisiuni la România TV, referitor la... 17 Oct 2016 | (8)