2016-12-04 04:07

ULTIMA ORA


Topirea zăpezii face deja victime

 |  17:58
Topirea zăpezii face deja victime

După urgia ninsorilor, viscolului şi a gerului, care au făcut numeroase victime în ţara noastră, acum e rândul efectului topirii zăpezilor să producă pierderi de vieţi omeneşti. Un bărbat de 41 de ani a murit la Spitalul de Urgenţă Bârlad, după ce o cantitate mare de zăpadă de pe acoperişul unui imobil a căzut peste el.

Când s-a produs nefericitul eveniment, bărbatul curăţa zăpada de lângă un supermarket din localitate.

“Am fost solicitaţi să intervenim pentru un bărbat care se afla îngropat în zăpadă. Când am ajuns la faţa locului victima era scoasă din zăpadă de oamenii de acolo. Echipajul nostru a stabilizat bărbatul, care avea un traumatism toracic şi hemoragie puternică, după care a fost transportat la spital. Aici a decedat însă la doar câteva minute după ce a fost adus de ambulanţă”, a declarat pentru agerpres  dr. Dan Ungureanu, medic SAJ VAslui.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-05-25

TAGURI: Victima, topirea_zapezii, barbat, barlad, acoperisComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Ministerul Sănătăţii, despre accidentul de pe DN2: 14 victime, internate în spitale din Bucureşti Ministerul Sănătăţii a anunţat, sâmbătă, că în urma accidentului petrecut sâmbătă pe... 19 Noi 2016 | (0)
Vâlcea. Bărbat mort după ce şi-a dat foc în faţa Primăriei Un bărbat din comuna Runcu, judeţul Vâlcea a murit, miercuri dimineaţa, după ce şi-a dat foc... 16 Noi 2016 | (0)