2019-01-24 05:01


Trafic dificil din cauza zăpezii pe mai multe drumuri naţionale. Vezi aici care sunt

 |  16:04
Trafic dificil din cauza zăpezii pe mai multe drumuri naţionale. Vezi aici care sunt

Circulaţia rutieră se desfăşoară în condiţii de ceaţă şicarosabil parţial acoperit cu zăpadă pe DN 6, în judeţul Giurgiu, probleme dincauza zăpezii înregistrându-se, sâmbătă, şi în judeţul Arad, pe unele segmenteale DN 7, DN 69 şi DN 79, informează Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Potrivitsursei citate, în judeţul Giurgiu traficul rutier se desfăşoară în condiţii deceaţă şi carosabil parţial acoperit cu zăpadă pe DN6, între Mihăileşti şi ValeaPlopilor. Totodată, pe segmentul respectiv se circulă îngreunat, în coloană,foarte mulţi şoferi îndreptându-se către localităţi din judeţele Giurgiu şiTeleorman pentru a cumpăra produse tradiţionale din carne.

De asemenea, Infotrafic mai anunţă că în judeţul Arad ningeabundent, iar traficul rutier se desfăşoară îngreunat din cauza carosabiluluialunecos. Pe unele segmente ale drumurilor naţionale 7 (Săvârşin - Arad -Nădlac), 69 (Vinga - Arad) şi 79 (Arad - Chişineu-Criş) deja s-a depus un noustrat de zăpadă, care măsoară între unu şi doi centimetri.

Pe DN7, în zona Pecica, secirculă pe un fir, alternativ, din cauza unui accident rutier produs în jurulorei 10.45, în care au fost implicate un autotren şi un autoturism şi în urma căruia douăpersoane au fost rănite.

Infotrafic îi avertizează, totodată, pe şoferi căexistă drumuri naţionale de interes turistic care străbat zone montane şi caresunt foarte greu sau chiar imposibil de parcurs dacă autovehiculele nu suntechipate pentru circulaţia în condiţii de iarnă:

DN67C Novaci - Rânca

DN 13B Praid - Bucin - Gheorgheni

DN12C Gheorgheni - Lacu Roşu

DN12 Sfântu Gheorghe - Tuşnad - Topliţa

DN13A Praid - Miercurea Ciuc

DN7C(Transfăgărăşan) pe porţiunile deschise circulaţiei,către Piscu Negru (judeţul Argeş) şi Bâlea-Cascadă (judeţul Sibiu)


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638952-03-31
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...