2016-12-08 06:09

ULTIMA ORA


Trafic feroviar întrerupt între Drobeta Turnu Severin şi Craiova

 |  08:34
Trafic feroviar întrerupt între Drobeta Turnu Severin şi Craiova

În urma unui accident feroviar petrecut la un pasaj de trecere de nivel cu calea ferată de pe raza comunei Butoieşti, luni dimineaţa, circulaţia trenurilor între Drobeta Turnu Severin şi Craiova a fost întreruptă.

Trenul rapid 361 Belgrad - Bucureşti a lovit o camionetă de 3,5 tone al cărei şofer a ignorat semnalele acustice şi luminoase şi a trecut printre bariere, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi, Gabriel Ivănuş. 'În urma impactului, autovehiculul a fost târât de-a lungul liniei ferate şi a lovit un stâlp de electricitate care s-a rupt, întrerupând astfel curentul electric în reţea. Nu au rezultat victime', a declarat Gabriel Ivănuş. După remedierea avariilor şi îndepărtarea din zonă a autovehiculul lovit, traficul feroviar va fi reluat.

Accidentul a afectat orarul altor trenurilor de persoane dinspre Craiova şi Drobeta Turnu Severin, informează Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-01-21

TAGURI: feroviar, Turnu-Severin, CraiovaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Explozie puternică într-un bloc din Drobeta-Turnu Severin Explozie puternică într-un apartament de bloc din Drobeta-Turnu Severin. În urma deflagrației... 02 Dec 2016 | (0)
Accident feroviar în India. Cel puţin 60 de morţi şi 150 de răniţi Un tren expres de pasageri care circula în India între orașul Patna (nord) și Indore (centru) a... 20 Noi 2016 | (0)