2016-10-28 21:13

ULTIMA ORA


Trafic în condiţii de iarnă pe DN 1

 |  10:57
Trafic în condiţii de iarnă pe DN 1

Circulația se desfășoară cu dificultate, sâmbătă dimineața, pe DN1. Utilajele de deszăpezire şi de împrăştiere a materialului antiderapant acționează pentru a curăța carosabilul.

Stratul de zăpadă măsoară, pe mici porţiuni, pe DN1A, în zona Cheia, aproximativ 1-2 centimetri.

În următoarele ore circulaţia să-ar putea intensifica pe DN1 Bucureşti – Braşov, având în vedere că pârtiile de pe Valea Prahovei şi din judeţul Braşov oferă condiţii optime pentru practicarea sporturilor de iarnă.

Vineri, pe DN1, pe sensul de mers Bucureşti, dispeceratul de monitorizare a traficului de la Bărcăneşti, judeţul Prahova, a înregistrat 19.611 autovehicule, cu 835 mai multe decât vinerea trecută.

De asemenea, pe alte artere din ţară, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de iarnă, în special pe drumuri naţionale secundare care străbat zone montane:DN67C Novaci – Rânca (judeţul Gorj), DN67D Valea Cernei (judeţul Mehedinţi), DN72A şi DN73 în zona Câmpulung (judeţul Argeş), DN73A Predeal – Şercaia (judeţul Braşov), DN15 Hădăreni – Ungheni (judeţul Mureş), iar în judeţul Harghita DN12C Gheorgheni – limita cu judeţul Neamţ, DN11B Târgu Secuiesc – Cozmeni, DN12 Tuşnad – Topliţa, DN13A Praid – Miercurea Ciuc, DN13B Praid – Bucin şi DN13C Vânători – Bisericani.

La această oră nu sunt anunţate drumuri naţionale cu circulaţia întreruptă din cauza vremii nefavorabile sau a unor evenimente rutiere, a precizat Centrul INFOTRAFIC al Inspectoratului General al Poliţiei Române, potrivit realitatea.net.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-04-05

TAGURI: DN1, trafic, ninsoare



Comenteaza pe facebook




Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Cod galben de ninsori și vânt puternic în Muntenia și Moldova Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, joi, o avertizare nowcasting Cod galben de... 13 Oct 2016 | (0)
Precipitații, vânt puternic şi ninsori la munte, până joi dimineață Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis miercuri, o nouă informare de... 12 Oct 2016 | (0)