2016-12-04 14:26

ULTIMA ORA


Trafic în condiţii de iarnă pe DN 1 şi DN 1A

 |  13:51
Trafic în condiţii de iarnă pe DN 1 şi DN 1A

Traficul rutier se desfăşoară în condiţii de iarnă, duminică după-amiază, pe DN 1 şi DN 1A, pe Valea Prahovei circulându-se în coloană de la Azuga până la ieşirea din Buşteni, potrivit Agerpres.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Prahova, circulaţia rutieră este îngreunată pe DN 1 de numărul mare de maşini care circulă în coloană, cu viteză redusă, pe sensul de coborâre de la intrarea în Azuga până la ieşirea din staţiunea Buşteni, autorităţile aşteptându-se ca valorile de trafic să crească în orele următoare pe sensul de mers spre Bucureşti.

De asemenea, pe Valea Prahovei ninge, dar zăpada nu s-a aşternut pe carosabil.

În schimb, pe DN 1A, de la Cheia până la limita cu judeţul Braşov, ninge viscolit, carosabilul fiind acoperit, pe alocuri, cu un strat de un centimetru de zăpadă frământată.

În zonă traficul este redus şi se acţionează cu utilaje pentru deszăpezire, dar şi cu materiale antiderapante.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-01-26

TAGURI: trafic iarna, dna 1, dna 1aComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

"Black Friday" și sărbătorile de iarnă, mană cerească pentru infractorii cibernetici Riscul de fraudare a informațiilor bancare (phishing) deținute de către posesorii unor astfel de... 14 Noi 2016 | (0)
4 fructe care ţin răceala la distanţă Se spune că “porcul nu se îngraşă în Ajun”, însă putem întări sistemul imunitar chiar... 17 Noi 2016 | (0)