2016-12-06 18:27

ULTIMA ORA


Trafic închis pe autostrada A2, sectorul Fundulea - Lehliu

 |  11:52
Trafic închis pe autostrada A2, sectorul Fundulea - Lehliu

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România(CNADNR) a anunțat, joi, că traficul pe autostrada A2 sectorul Fundulea - Lehliu a fost închis începând cu ora 11.00.

Drumul naţional DN 3 Bucureşti – Lehliu este ruta alternativă pentru conducătorii auto.

Șoferii trebuie să adapteze viteza de deplasare la condiţiile meteo-rutiere existente, să respecte semnalele agenţilor de poliţie rutieră în vederea prevenirii ambuteiajelor şi să echipeze vehiculele adecvat (cauciucuri de iarnă, lanţuri, lopată), potrivit CNADNR.

Traficul va fi redeschis în funcţie de evoluţia fenomenelor meteorologice, scrie Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-10-28

TAGURI: trafic, Autostrada_A2, Lehliu, FunduleaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

ANCA
02 Feb 2012

Si mai circulati naibii si cu trenurile. E drept ca au viteza mai mica acum iarna, dar ajung sigur la destinatie. Ati distrus transportul CFR de calatori si de marfa (mai ales) si acum va vaitati. Sa fiti sanatosi, greseala se iarta, dar prostia se plateste !

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Grav accident în Vrancea: patru morți și șase răniți. Traficul este blocat pe DN2 Patru persoane au decedat și alte șase sunt rănite după ce un microbuz s-a ciocnit cu un... 22 Noi 2016 | (0)
Traficul, extrem de aglomerat pe DN1, pe Valea Prahovei Centrul Infotrafic, din cadrul IGPR, a anunţat, joi, că traficul este aglomerat pe DN1, pe Valea... 01 Dec 2016 | (1)