2016-12-10 05:19

ULTIMA ORA


Traficanţi de arme, reținuți în urma percheziţiilor din București

 |  09:18
Traficanţi de arme, reținuți în urma percheziţiilor din București

După percheziţiile care au avut loc joi dimineaţă, la trei adrese din Bucureşti, oamenii legii au reținut doi traficanţi de arme. Aceștia au primit mandat de arestare pentru 30 de zile. În urma unei monitorizări, pe o perioadă de mai multe luni, organizată de polițiștii de la Direcția de Arme și Muniții din cadrul IGP și lucrătorii DGIPI, s-au descoperit arme albe, 20 de săbii, muniție și pistoale cu gaze.

De asemenea, polițiștii au descoperit că bărbații vindeau pistoale, muniție, săbii, dar și echipamente inscripționate cu însemnele Ministerului de Interne. Acuzații dețineau echipamente de poliție rutieră, dar și insigne ale serviciului antidrog sau ale jandarmeriei.

Cei doi câștigau din traficul cu arme sume de ordinul zecilor de mii de euro, potrivit realitatea.net.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-09-27

TAGURI: percheziții, traficanțiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Evaziune fiscală. Percheziţii în Iaşi şi Tecuci Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi efectuează, joi, percheziţii la două... 24 Noi 2016 | (0)
Percheziții în Prahova la persoane bănuite de producere ilegală de alcool IJP Prahova a anunţat marţi, într-un comunicat de presă, că polițiștii de investigare a... 22 Noi 2016 | (0)