2017-01-21 10:28

ULTIMA ORA


Traian Băsescu: „Îmi doresc să renunţ la politică”

 |  10:51
Traian Băsescu: „Îmi doresc să renunţ la politică”

Preşedintele Traian Băsescu a declarat că îți dorește să renunţe la politică și să fie un om liber, după sfârșitul celui de-al doilea mandat.

Traian Băsescu nu va stii cu exactitate unde se va afla la 1 ianuarie 2015, dar este sigur că va simți „o nevoie teribilă” să fie liber.

Șeful statului susține că ocuparea funcțiilor publice reduce sentimentul libertății, dar pentru acest fapt nu blamează pe nimeni asumându-și pe deplin decizia de a candida, atât la funcția de primar, cât și la cea de președinte. Acesta a subliniat că după o anumită perioadă petrecută în politică dorește să fie liber.

"Indiscutabil (...) îmi doresc să renunţ la politică", a declarat Băsescu. "O să simt o nevoie teribilă să fiu liber. Nu ai sentimentul liberătăţii când eşti în funcţii publice. Probabil, după un timp de politică, îţi doreşti libertatea cetăţeanului obişnuit, sper să mi-o redobândesc la 1 ianuarie, nu ştiu unde voi fi. Adică în ce punct, în mod fizic: la Predeal, la Sinaia, în Maramureş, în Bucovina, nu ştiu. Dar asta ştiu că îmi doresc cel mai mult acum", a explicat preşedintele pentru .


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-07-24

TAGURI: Băsescu, politică, liberComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

SATUL
16 Sep 2011

SA PLECE DE MAINE !!!!

Adauga un comentariu

Random image