2017-01-21 02:17

ULTIMA ORA


Traian Băsescu, în Piaţa Arcului de Triumf

 |  10:08
Traian Băsescu, în Piaţa Arcului de Triumf

Potrivit unui comunicat la Administraţiei Prezidenţiale, preşedintele Traian Băsescu participă, joi, la ceremonialul militar organizat cu ocazia Zilei Naţionale a României, în Piaţa Arcului de Triumf, începând cu ora 11.00.

La ora 18.00, președintele va găzdui, la Palatul Cotroceni, ceremonia de decorare a unor personalităţi din viaţa culturală şi medicală, iar începând cu ora 19.00 va avea loc recepţia oferită cu prilejul Zilei Naţionale a României, în cadrul căreia Traian Băsescu va ţine un discurs. Fiindcă în 2010 şeful statului a reprezentat România la summit-ul OSCE care a avut loc la Astana, în Kazahstan, în locul său, premierul Emil Boc a primit onorul din partea Gărzii de onoare, cu prilejul ceremoniilor de Ziua Naţională, ceea ce a stârnit contestaţii din partea opoziţiei.

În calitate de şef al Senatului, Mircea Geoană a considerat că, în lipsa şefului statului, Garda ar fi trebuit să-i dea lui onorul, ca cel de-al doilea om în stat. Valeriu Turcan, purtătorul de cuvânt al preşedintelui României, a justificat că Traian Băsescu l-a delegat pe premierul Emil Boc să primească onorul militar fiindcă a fost vorba de o situaţie de reprezentare, nu de interimat al funcţiei, informează realitatea.net.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-08-04

TAGURI: Traian_Băsescu, ceremonialComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image