2017-01-24 19:29


Traian Băsescu, la Centrul de Conferinţe al Notariatului Român

 |  11:31
Traian Băsescu, la Centrul de Conferinţe al Notariatului Român

Preşedintele Traian Băsescu a inaugurat, sâmbătă, noul Centru de Conferinţe al Notariatului Român 'Auditorium Pallady', declarând, înainte de a tăia panglica, că Guvernul nu a avut vreo contribuţie la acest eveniment.

'Să ştiţi că nu tai panglica pentru că ar fi avut Guvernul vreo contribuţie. Nu a avut nicio contribuţie', a declarat președintele. 'Un lucru extraordinar, notarii se organizează', a mai spus şeful statului, semnând apoi în cartea de onoare a noului centru. Ministrul justiţiei, Cătălin Predoiu, precum şi cel al dezvoltării regionale şi turismului, Elena Udrea, au participat de asemenea la eveniment, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-03-20

TAGURI: Băsescu, notari, panglicăComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


HUSSAIN GEORGETA
28 Noi 2011

am cumparat si eu acum doi ani un apart de la o femeie printro agentie imobiliara si am facut contract de vc. la notariat si am platit tot pretul pe apart in fata notarului iar acum sunt in proces cu vanzatoarea care mia vandut apart. pt ca vrea anularea actului de vc. al meu caci zice ea caci a crezut ca sia inchiriat apart cu 40.000 euro fiecare apart.si neaga in instanta caci ea nu si lea vandut apartamentele , a vandut doua apart la doua familii diferite si vrea anularea contractelor la ambele familii, instanta de fond mia dispus anularea contractului de vc. si acum ma judec in instanta ca sa numi anuleze actul de vc. facut in fata notarului .
Random image