2017-01-17 07:05

ULTIMA ORA


Traian Băsescu: PDL este 'o mare decepţie'

 |  07:11
Traian Băsescu: PDL este 'o mare decepţie'

Preşedintele Traian Băsescu a afirmat, luni seară, că PDL este pentru el 'o mare decepţie', având în vedere faptul că, în afară de Sorin Apostu, mai există şi alţi angajaţi ai administraţiei locale din Cluj în atenţia organelor de urmărire. 

'Mai sunt şi alţii şi vă asigur că nu îi iartă nimeni. Sunt destui. Nu numai de la PDL, slavă Domnului, doar nu e numai PDL-ul în administraţie. E vorba în mod deosebit de administraţia locală unde de multe ori li se pare că dacă au contract trebuie să aibă şi ei partea lor din acel contract. De unde până unde treaba asta nu ştiu', a explicat președintele într-un interviu.

Traian Băsescu a declarat că, deşi PDL este partidul din care provine, pentru el, acesta este 'o mare decepţie'.  'Îmi aduc aminte, eram doar un partid de 7% în 2000 când am intrat în Parlament şi unul din lucrurile pe care le-am făcut în 2002 a fost o faimoasă hotărâre cu incompatibilităţile, consilierii şi primarii, viceprimarii care aveau afaceri cu primăria în mod direct sau prin membri de familie au avut opţiunea să înceteze afacerile sau să plece din PDL. Atunci mi-au plecat o sută şi ceva de consilieri. Cât de mare e diferenţa de la cum era PDL atunci şi care e comportamentul lui acum, dacă au ajuns la şpăgi, pentru mine sunt o mare decepţie', a adăugat Băsescu.  Acesta a explicat că banii făcuți ilegal din aceste surse se duc acasă și nu a ajung la partide pentru finanţarea campaniei electorale. 'Din păcate, cei mai mulţi bani obţinuţi din astfel de surse se duc acasă. La partide adesea găseşti că nu au telefonul plătit sau încălzirea plătită. Banii de campanii, să ştiţi, uitaţi-vă pe Monitoarele Oficiale, oricine poate constata că finanţarea care se produce o dată cu începerea campaniei este suficientă pentru ducerea unei campanii', a subliniat președintele, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-11-12

TAGURI: Băsescu, PDL, decepțieComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image