2019-03-24 03:02


Traian Băsescu: ''Să trăiţi bine'' nu a fost neapărat un angajament; spun şi acum din inimă, oricui

 |  12:26
PreşedinteleTraian Băsescu a afirmat, miercuri seară, că sloganul său din campanie "Sătrăiţi bine" nu a fost neapărat un angajament, adăugând că şi acum spuneacest lucru "din toată inima", oricui.

"Nua fost neapărat un angajament. Şi acum spun 'Să trăiţi bine' din toată inimaoricui, numai că marea problemă pe care trebuie s-o luăm în consideraţie de laaceastă criză este că nu putem trăi pe banii pe care îi câştigăm în viitor,pentru că, de fapt, trăim pe banii generaţiilor viitoare", a declaratpreşedintele Băsescu, la postul 10 TV, întrebat dacă acum este greu să maiafirme la fel - "să trăiţi bine".

Ela explicat că în România ar trebui să începem să trăim din banii pe care-iproducem şi să nu mai acceptăm "politica minciunii", în sensul încare se plătesc salarii şi pensii din împrumuturi. "Pe de altă parte,trebuie să spunem că România are o şansă uriaşă. Problema este dacă ovalorificăm sau nu această şansă. Încă nu am ajuns ca vechile state membre aleUE, la datorii de 80-90-100% din PIB. Încă avem 31-32 de procente datorie dinPIB. Spre exemplu, anul acesta, România plăteşte circa două miliarde de eurodobânzi. Grecia numai dobânzi plăteşte 25 de miliarde de euro, ca să vă daţiseama", a afirmat Traian Băsescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639250-07-01
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...