2017-01-23 02:34


Traian Băsescu: Statul singur nu poate fi corupt, are un partener

 |  11:47
Traian Băsescu: Statul singur nu poate fi corupt, are un partener

Mediul privat şi statul trebuie să-şi asume împreună responsabilitatea legată de existenţa corupţiei, a precizat preşedintele Traian Băsescu, miercuri, la lansarea Raportului privind competitivitatea României, eveniment organizat de Camera de Comerţ Americană din România. 

"Eu cred că esenţa realităţilor româneşti, în primul rând trebuie să iasă din ipocrizie. Dacă este corupţie, statul singur nu poate fi corupt, are un partener. (...) Haideţi să ne asumăm împreună ce avem de făcut. Cel mai uşor lucru pentru sectorul privat este să critice statul, cel mai uşor lucru pentru stat este să fie indiferent la problemele mediului de afaceri. Eu nu cred că suntem la acest stadiu. Eu cred că asumarea de ambele părţi a responsabilităţilor este un lucru esenţial", a subliniat președintele.

Potrivit șefului statului, responsabilitatea trebuie asumată de ambele părți. "Un funcţionar corupt nu poate fi corupt dacă nu are un partener care să-i dea un ban în mână, un minister nu poate plăti cu 50% mai mult, dacă nu există un consultant care să valideze ce spune constructorul", a detaliat Traian Băsescu, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-01-01

TAGURI: Băsescu, corupt, statComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image