2017-01-23 00:38


Traian Băsescu va participa la funeraliile lui Ioan Boc

 |  11:41
Traian Băsescu va participa la funeraliile lui Ioan Boc

Preşedintele Traian Băsescu a ajuns, joi dimineaţă, în jurul orei 10.10, pe Aeroportul Internaţional din Cluj-Napoca. Acesta va participa, alături de mai mulţi miniştri, la ceremonia înmormântării lui Ioan Boc, tatăl premierului Emil Boc, care va avea loc în satul Răchiţele.

Traian Băsescu a fost întâmpinat pe Aeroportul Internaţional din Cluj-Napoca de prefectul de Cluj, Florin Stamatian, de preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, de primarul interimar al municipiului Cluj-Napoca, Radu Moisin, de preşedintele PDL Cluj, Daniel Buda, de secretarul general al PDL, Ioan Oltean, şi de prim-vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur.

Băsescu a fost însoţit, printre alţii, de ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, de preşedintele Senatului, Vasile Blaga, şi de ministrul Finanţelor, Gheorghe Ialomiţianu.

Pentru a participa la ceremonia de înmormântarea tatălui premierului Emil Boc, Traian Băsescu, miniştrii şi cei care l-au aşteptat se vor deplasa în satul Răchiţele.

Înmormântarea va avea loc la cimitirul din curtea bisericii din sat, la ora 12.00.

Mitropolitul Clujului, IPS Andrei Andreicuţ, alături de alţi trei preoţi, printre care şi preotul paroh din Răchiţele, Traian Boc, vor oficia slujba de înmormântare.

Tatăl premierului a murit, marţi seară, la Spitalul Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca, la vârsta de 87 de ani, în urma unui stop cardio-respirator, potrivit Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-06-24

TAGURI: Băsescu, Boc, funeraliiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

JUSTICE
29 Dec 2011

sa ramina in cimitir si el si boc-vin blestemele ptr genocid
MIHAI
29 Dec 2011

Se svoneste ca basescu si cu toata gasca de pdlisti care s-au dus la inmormanarea batranului Boc, cum ca s-au baricadat in interiorul cimitirului unde au declarat greva foamei si ca nu renunta, pana nu se fac urgent ALEGERI ANTICIPATE.

Adauga un comentariu

Random image