2018-12-10 06:22


Traian Igaş îl critică pe "incompetentul Ponta"

 |  15:55
Traian Igaş îl critică pe "incompetentul Ponta"

Propunerile lui Victor Ponta de amendare a bugetului de stat pe 2012 ar determina un dezastru economic, îndatorând România cu miliarde euro, consideră ministrul de Interne, Traian Igaş. Acesta a declarat că lui Victor Ponta i se potriveşte perfect vorba "prostul dacă nu-i fudul, parcă nu e prost destul".

"După ce şi-a probat incompetenţa profesională în domeniul juridic, procurorul ratat Victor Ponta emite acum păreri savante şi în zona economică. Condiţionările USL pentru votarea legii bugetului de stat, formulate de incompetentul Ponta, arată cât de jos a ajuns nivelul de expertiză în alianţa socialistă", a declarat Traian Igaş. Potrivit lui Igaş propunerile lui Ponta pentru bugetul de stat "ar determina un dezastru economic, mărind deficitul cu peste opt (de) procente şi îndatorând ţara cu alte miliarde de euro (…) Dar, aşa cum ne-a obişnuit, iresponsabilul Ponta nu ţine cont de aceste opinii avizate, ţinând morţiş să se facă din nou de râs. La noi în Arad există o vorbă "prostul dacă nu-i fudul, parcă nu e prost destul". Lui Ponta i se potriveşte perfect". Pentru ca opoziția să voteze în favoarea bugetului pe 2012 propus de către Guvernul Boc, președintele PSD, Victor Ponta, a anunțat joi, la Craiova, că USL dorește îndeplinirea a zece condiții, informează realitatea.net.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639263-02-22

TAGURI: Traian Igaş, Victor Ponta
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


NONY
29 Oct 2011

MAI IGAS, PROST ORGAN DE REPRODUCERE A AVUT MAMA TA CAND A FOST MONTATA! CRED CA AI FOST PROCREAT DE TRAIAN BASESCU LA BETIE DEOARECE AI SIMTOMELE EVIDENTE ALE UNUI DEFICIT DE CREIER .
TUDORP IS
30 Oct 2011

Nu ca zic, da'vreau sa spun: alta vorba : daca iesti prost de mititel, cand esti mare numa i te joci zi buna
GOGU
30 Oct 2011

S-a trezit si cel care a luat bacul la batranete. Ar fi bine sa-ti dai demisia pentru incompetenta. Cred ca vom scapa de acesti oameni fara coloana vertebrala la anul.
FLORIAN IONITA
30 Oct 2011

ar fi bine sa va cenzurati . ministru ca dvs. mai rar !
Random imageUltimele stiri


loading...