2016-10-27 02:21

ULTIMA ORA


Traian Igaş, în vizită la Luxemburg

 |  08:31
Traian Igaş, în vizită la Luxemburg

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, va merge, joi, în vizită la Luxemburg pentru a participa la sesiunea afaceri interne a Reuniunii Consiliului de Justiţie şi Afaceri Interne (JAI).

Miniştrii prezenţi la reuniune vor lua în discuţie propunerea de directivă privind o procedură unică de solicitare a unui permis unic pentru resortisanţii din ţările terţe în vederea şederii şi ocupării unui loc de muncă pe teritoriul statelor membre şi un set comun de drepturi pentru lucrătorii din ţările terţe cu şedere legală pe teritoriul unui stat membru, potrivit unui comunicat al MAI. Aspectele legate de Propunerea de directivă a Parlamentului European şi a Consiliului privind standardele minime pentru calificarea şi statutul cetăţenilor statelor terţe ca beneficiari de protecţie internaţională, şi conţinutul protecţiei acordate, se vor dezbate în cadrul acestei reuniuni.

Proiectul pactului european împotriva drogurilor sintetice, precum şi Agenda europeană pentru integrarea cetăţenilor statelor terţe vor fi, de asemenea, subiecte dezbătute cu ocazia acestui eveniment.

La lucrările Reuniunii Consiliului de Justiţie şi Afaceri Interne mai participă și şeful Departamentului Schengen, Afaceri Europene şi Relaţii Internaţionale, chestor şef de poliţie Marian Tutilescu, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639263-01-29

TAGURI: Luxemburg, Traian IgaşComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Monica Niculescu și Patricia Țig, în semifinale la Luxemburg Româncele Monica Niculescu și Patricia Țig s-au calificat, joi, în semifinalele probei de dublu... 21 Oct 2016 | (0)
Monica Niculescu, în finala turneului de la Luxemburg Monica Niculescu (locul 51 în clasamentul mondial) a câștigat meciul cu sportiva olandeză Kiki... 21 Oct 2016 | (0)