2016-10-26 09:13

ULTIMA ORA


Trei morţi într-un grav accident produs în Vrancea de un şofer începător

 |  12:55

Trei persoane au decedat într-un grav accident produs sâmbătă noaptea de un şofer începător pe E 85, în localitatea Urecheşti, judeţul Vrancea.

Două autoturisme - o Dacie papuc condusă de un vrâncean şi un Renault condus de un şofer începător din Bacău au fost implicate în accident.

Şoferul începător, Ion Ardelean (19 ani), nu a ştiut cum să reacţioneze în trafic şi a intrat pe contrasens, de unde venea Dacia condusă de Nicolae Iordan (31 ani) din Slobozia Bradului, potrivit IPJ Vrancea. Trei pasageri au decedat pe loc -Marin Ardeleanu, tatăl şoferului autoturismului Renault şi Gelu Raţă din Oneşti, pasager în acelaşi autoturism şi Iulian Gheorghe, pasager în Dacia, iar şoferii celor două autoturisme au fost grav răniţi, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-08-02

TAGURI: şofer, accident, Vrancea, pasageriComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Grav accident. Cinci persoane, printre care şi o fetiţă, rănite de un şofer beat Un grav accident s-a produs duminică seara, pe Drumul Judeţean 546, cinci persoane, printre care... 24 Oct 2016 | (0)
Bucureşti. Şofer oprit cu focuri de armă de polițiști Un șofer în vârstă de 22 de ani din București a fost oprit, vineri dimineață, cu focuri de... 07 Oct 2016 | (0)