2017-01-20 01:24

ULTIMA ORA


Trei morţi şi patru răniţi într-un accident cu duba Poliţiei

 |  08:55
Trei morţi şi patru răniţi într-un accident cu duba Poliţiei

Un tragic accident a avut loc pe DN 2 Bucureşti - Urziceni, în judeţul Ialomiţa, după ce o dubă de Poliţie a fost lovită de un autoturism Opel care a intrat pe contrasens. Trei persoane au murit, între care și un copil în vârstă de o lună, iar patru bărbaţi au fost răniţi. Printre răniți se află și trei poliţişti de la IPJ Iaşi.

Un autoturism Opel care se deplasa dinspre Capitală spre Urziceni, pe DN 2, a intrat pe contrasens, între localităţile ialomiţene Coşereni şi Moviliţa, într-o dubă a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi care se îndrepta spre Bucureşti, cel mai probabil din cauză că şoferul autoturismului nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, respectiv carosabil acoperit cu zăpadă îngheţată, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ialomiţa.

Un bărbat şi o femeie, ambii în vârstă de 37 de ani, şi un bebeluş de o lună, aflaţi în Opel, au decedat, în urma impactului. Șoferul autoturismului Opel, în vârstă de 23 de ani, şi trei poliţişti de la IPJ Iaşi, aflaţi în duba Poliţiei, au fost răniţi.

Medicii au stabilit că şoferul Opelului şi unul dintre poliţişti vor rămâne, în noaptea de luni spre marţi, la Spitalul Municipal din Urziceni pentru investigaţii medicale amănunţite.

Un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă a fost întocmit pe numele şoferului vinovat.

Blocat timp de o oră din cauza accidentului, traficul rutier pe DN 2 Bucureşti - Urziceni, între Coşereni şi Moviliţa, a fost reluat, scrie Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-07-29

TAGURI: accident, DN2, Ialomița, polițieComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image