2017-01-18 12:01

ULTIMA ORA


Trei răniţi într-un accident în lanţ produs în judeţul Vrancea

 |  12:07

Un număr de 17 maşini, între care şi un microbuz plin cu călători, au fost implicate vineri dimineaţă într-un accident în lanţ produs în judeţul Vrancea pe DN2 E85, în localitatea Goleşti. În accidentul petrecut, cel mai probabil, din cauza ceţii dense şi a poleiului, trei persoane au fost rănite.

Accidentul petrecut pe DN 2 E 85, în localitatea Goleşti, judeţul Vrancea, a fost semnalat la ora 9.15, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea, Cristina Duţă.

Zece autovehicule au fost grav avariate în accidentul petrecut, cel mai probabil, din cauza ceţii dense şi a poleiului, care a implicat 17 maşini. Trei persoane, între care şi un bărbat de 70 de ani, au fost rănite, fiind transportate cu ambulanţele la spital.

În zona accidentului circulaţia pe DN 2 E 85, în localitatea Goleşti, se desfăşoară pe un singur fir, în condiţii extrem de anevoioase.

Potrivit poliţiştilor, un autoturism Nissan, care nu a adaptat viteza la condiţiile de carosabil acoperit cu polei şi vizibilitate redusă din cauza ceţii, a alunecat şi s-a poziţionat de-a curmezişul şoselei, iar ceilalţi participanţi la trafic nu au mai putut evita impactul, scrie Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-07-10

TAGURI: DN 2 E 85, Vrancea, accidentComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image