2017-01-20 03:38

ULTIMA ORA


Trei şoferi bulgari blocaţi în zăpadă, salvaţi după 5 ore

 |  11:10
Trei şoferi bulgari blocaţi în zăpadă, salvaţi după 5 ore

Intervenţia de salvare a trei şoferi bulgari, care vineri noaptea au rămas blocaţi cu maşinile în zăpadă pe o şosea din judeţul Giurgiu, a durat aproximativ cinci ore. Aceştia au fost recuperaţi de către drumari şi pompieri, în condiţiile în care nămeţii ajung şi la doi metri înălţime.

Şoferii bulgari au fost salvaţi după ce au rămas blocaţi pe şoseaua care face legătura între localităţile Singureni şi Călugăreni.

Viscolul puternic a îngreunat intervenţia echipajelor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. "Am ajuns cu greutate la cele trei maşini înzăpezite, în condiţiile în care pe alocuri nămeţii au ajuns şi la doi metri. Bulgarii aflaţi în autoturismele blocate au înţeles situaţia şi au aşteptat să ajungem la ei. Au fost recuperaţi din zăpadă cu maşini cu tot şi conduşi până la intersecţia cu DN 5, la Călugăreni", a explicat prim-adjunctul ISU Giurgiu, Marius Stancu.

Echipele de intervenţie ale ISU şi drumarii au reuşit să-i aducă pe cei trei bulgari la intersecţia din Călugăreni cu Drumul Naţional 5 Bucureşti-Giurgiu, după aproximativ cinci ore, cu ajutorul unui buldoexcavator care şi-a facut drum printre troiene. Ulterior, în condiţiile în care circulaţia autoturismelor s-a reluat, fiind menţinută restricţia doar pentru autovehiculele cu masa de peste 7,5 tone, bulgarii s-au îndreptat spre Ruse, informează Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-11-20

TAGURI: bulgari, Giurgiu, intervenţie, salvaţiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image