2017-01-22 16:14

ULTIMA ORA


Tronsonul Basarab-Constanţa al Autostrăzii Soarelui şi centura vor fi finalizate pe o bandă în iulie

 |  14:32
Tronsonul Basarab-Constanţa al Autostrăzii Soarelui şi centura vor fi finalizate pe o bandă în iulie
Şoferiivor putea circula în iulie pe o bandă pe sens pe tronsonul Basarab-Constanţa alAutostrăzii Soarelui şi pe centura ocolitoare a oraşului Constanţa, a declarat,joi, ministrul Transporturilor, Anca Boagiu.

"Dinpunctul nostru de vedere este o mare realizare faţă de anul trecut. Şi ce estecel mai important este că vom scoate traficul greu din Constanţa pecentură", a spus Boagiu după o vizită la Facultatea de Construcţii dinBucureşti.

SectorulBasarab-Constanţa face parte din tronsonul Medgidia-Constanţa, unde lucreazăcompaniile Astaldi şi Max Boegl, pentru 211 milioane de euro asiguraţi de BancaEuropeană pentru Investiţii şi bugetul de stat.

AutostradaSoarelui este realizată pe tronsonul Bucureşti-Cernavodă. Lucrările pentrufinalizarea autostrăzii au fost împărţie în două sectoare, respectiv Cernavodă-Medgidiaşi Medgidia-Constanţa.

Contractulpentru segmentul Cernavodă-Medgidia a fost atribuit companiei franceze Colas,însă Ministerul Transporturilor a reziliat contractul în luna aprilie.Principalul motivul al rezilierii contractului a fost o solicitare a companieiColas prin care cerea suplimentarea valorii contractului cu opt milioane deeuro întrucât traseul autostrăzii a fost schimbat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639246-12-25Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image