2017-01-17 11:27

ULTIMA ORA


Trupa Muse ar putea susţine un concert în spaţiu

 |  14:22
Trupa Muse ar putea susţine un concert în spaţiu

MattBellamy, solistul trupei Muse, a declarat că a discutat cu colegii săi înlegătură cu posibilitatea ca formaţia sa să susţină un concert în spaţiu, iaraceste discuţii au fost cât se poate de "reale", informează nme.com.

Solistulbritanic a declarat că, deşi acest proiect pare destul de ambiţios, el speră caîntr-o bună zi tehnologia din viitor să permită trupei din Devon să susţină unconcert în spaţiu.

"Amavut câteva discuţii despre posibilitatea de a cânta în spaţiu. Uneori acesteconversaţii au fost foarte coerente, deşi câteodată erau purtate noaptea,foarte târziu. Însă ele au fost cât se poate de reale", a explicat MattBellamy.

Bellamya mărturisit cu această ocazie că nici el, nici colegii săi nu au început vreunprogram pentru astronauţi, însă se gândeşte tot mai mult la găsirea uneiposibilităţi pentru a-şi realiza acest vis.

"Măgândesc să-l contactez pe Richard Branson şi să vedem dacă vom putea susţineacest concert în naveta sa Virgin Galactic. Avem, totuşi, multe echipamente şitrebuie să folosim multe valize pentru a le transporta şi trebuie săreprogramăm multe dintre concertele noastre. Cred, însă, că acest lucru va fiposibil în viitor şi sunt absolut convins că va avea loc în timpul vieţii mele.Ne-ar plăcea să fim implicaţi în acest proiect", a adăugat muzicianulbritanic.

Museeste una dintre cele mai apreciate formaţii de rock alternativ din Europa.Printre premiile câştigate se numără Best New Artist pe 2000 (NME Awards), înMarea Britanie, Innovation Award (Q Awards), Best Album (Kerrang! Awards), BestBritish Band (NME Awards şi Kerrang! Awards) şi Best Live Act (Q Awards, BritAwards, NME Awards, Kerrang! Awards, Vodafone Live Music). În plus, activitateabritanicilor a fost recompensată cu mai multe discuri de platină şi de aur.Povestea celor de la Muse a început în 1999, la Londra, cu Matthew Bellamy(voce, chitară şi clape), Chris Wolstenholme (chitară bass şi voce) şi DominicHoward (la tobe şi percuţii). Muzica lor îmbină rock-ul alternativ cu funk-ul,cu heavy metal-ul şi chiar cu muzica clasică şi electronică. Hituri ca"Time Is Running Out" şi "Starlight" dovedesc că amesteculde stiluri este unul reuşit.

Trupabritanică a adunat, în iunie 2007, pe stadionul Wembley, un public de peste60.000 de spectatori. De asemenea, în luna octombrie a aceluiaşi an, trupa aconcertat la Bucureşti.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639233-10-31Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image