2017-01-21 04:11

ULTIMA ORA


Trupul Cristinei Verona şi cel al mamei sale au fost ridicate de la INML

 |  12:25
Trupul Cristinei Verona şi cel al mamei sale au fost ridicate de la INML
Trupurile fosteijurnaliste Cristina Verona şi mamei acesteia au fost ridicate, duminică, de laInstitutul de Medicină Legală din Bucureşti, au declarat, pentru MEDIAFAX, sursemedico-legale.

Cele două trupuriau fost ridicate după ce toate formalităţile şi actele au fost întocmite la sfârşitulsăptămânii trecute.

Sursele citate nuau dat detalii privind persoana care a ridicate cele două corpuri.

O persoană dinfamilia Cristinei Verona s-a prezentat, vineri, la Institutul de Medicină Legalăpentru întocmirea formalităţilor privind decesele, a declarat pentru MEDIAFAXdirectorul medical al INML, George Cristian Curcă.

"Noi amterminat necropsia şi recoltarea probelor în vederea efectuării testelortoxicologice. Cadavrele puteau fi ridicate încă de miercuri, după necropsie. LaINML s-a prezentat vineri o persoană din partea familiei, pentru formalităţi",a precizat George Cristian Curcă.

Directorulmedical al INML a mai spus că persoana din familia Cristinei Verona a ridicatdocumentele privind decesul celor două femei.

Cristina Verona(44 de ani) şi mama acesteia, Elena Pârvulescu (77 de ani), au fost găsitedecedate, marţi seară, în locuinţa lor din cartierul Primăverii din Bucureşti.

Concluziilecriminaliştilor şi legiştilor au fost că Elena Pârvulescu a murit "în urmaunei asfixii mecanice prin obturarea orificiului oro-nazal şi prin comprimaretoracică", iar fosta jurnalistă a murit "prin asfixie prin spânzurare".

"Autopsiileefectuate în data de 06.07.2011 au reliefat faptul că moartea persoanei de 77de ani a fost violentă şi s-a datorat insuficienţei cardio-respiratorii acute,consecutivă unei asfixii mecanice prin obturarea orificiilor oro-nazale şicomprimare toracică, în timp ce moartea persoanei de 44 de a fost violentă şis-a datorat insuficienţei cardio-respiratorii acute, consecutivă unei asfixiimecanice prin spânzurare; decesul celor două persoane s-a produs în urmă cu 4-5zile", se arăta într-un comunicat de presă de marţi al ParchetuluiTribunalului Bucureşti.

În apartamentul încare locuiau cele două femei nu au fost găsite urme de răvăşire şi de efracţie,uşa de acces fiind încuiată, din interior, potrivit Parchetului Capitalei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-01-24Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image