2016-10-25 13:31

ULTIMA ORA


"Turiştii de revoltă" vandalizează orașul Zurich

 |  11:04
"Turiştii de revoltă" vandalizează orașul Zurich

Circa 90 de persoane au fost reținute la Zurich în urma violențelor care au avut loc între grupuri de tineri şi forţele de ordine. Două treimi dintre arestați au vârste sub 25 de ani  și au distrus maşini şi magazine doar ca să se distreze.

Majoritatea celor reținuți sunt rezidenţi în afara oraşului Zurich. Aceștia au fost numiți "turişti de revoltă" după ce au vandalizat maşini şi magazine motivați doar de distracție.

Ciocnirile între tinerii care organizează petreceri ilegale și forțele de ordine sunt frecvente în ultima perioadă. Conflictele izbucnesc în momentul în care poliția încearcă să-i disperseze.

După apinderea violențelor grupurile de tineri distrug tot ce întâlnesc în cale, după modelul revoltelor din Marea Britanie.

Autoritățile estimează pagubele materiale produse în fiecare noapte la ordinul zecilor de mii de dolari, în condițiile în care în ultima perioadă astfel de incidente au crescut, potrivit .


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-08-28

TAGURI: Turiştii de revoltă, Zurich, violențeComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Steaua, doar un egal cu FC Zurich Steaua și FC Zurich au terminat la egalitate, 1-1 (0-0), joi seara, pe Arena Națională din... 20 Oct 2016 | (0)
STEAUA – FC ZURICH, joi, ora 20.00, Pro TV şi DolceSport . Reghe: “O adevărată finală” Steaua a adunat doar un punct în primele două meciuri din grupa de Europa League, iar în... 19 Oct 2016 | (0)