2017-01-22 05:39

ULTIMA ORA


Turneul de reunire a trupei Black Sabbath a fost anulat

 |  19:17
Turneul de reunire a trupei Black Sabbath a fost anulat

Turneul mondial care urma să fie susţinut de trupa Black Sabbath în formula originală a fost anulat, urmând ca singura apariţie a membrilor trupei reunite să aibă loc pe 10 iunie, la Donnington Festival, în Marea Britanie.

Restul concertelor pe care Black Sabbath trebuia sa le susţină au fost înlocuite cu show-uri pe care le va susţine Ozzy Osbourne, solistul iniţial al trupei, în formula „Ozzy and Friends”, potrivit site-ului music-news.com, citat de Mediafax.

Motivele deciziei au fost influenţate de diagnosticarea cu cancer a chitarisului Tony Iommi, precum şi a neînţelegerilor toboşarului Bill Ward în privinţa condiţiilor financiare de participare la proiect.

„Pentru a nu îi dezamăgi pe organizatorii de concerte şi pe fanii noştri, Ozzy Osbourne va susţine majoritatea concertelor în locul celor care erau programate în turneul pe care trebuia să îl susţină Black Sabbath (atât concerte din festivaluri, cât şi show-uri în calitate de cap de afiş), sub denumirea «Ozzy & Friends». Primele show-uri din seria «Ozzy & Friends» vor include apariţiile unor invitaţi speciali, precum Geezer Butler - care va urca pe scenă alături de Ozzy pentru un recital Black Sabbath organizat pentru a ne exprima respectul şi sprijinul pentru bunul nostru prieten, Tony Iommi - şi fostul colaborator din trupa lui Ozzy, Zakk Wylde. În plus, Ozzy va fi însoţit şi bunul său colaborator şi prieten Slah la anumite show-uri şi mulţi alţi invitaţi surpriză vor apărea la spectacolele viitoare”, se arată într-un comunicat al trupei Black Sabbath.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-05-14

TAGURI: concert black sabbath, turneu black sabbath, reunire black sabbath, ozzy osbourneComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image