2017-01-23 04:47


Ucigaşul soţiei avocatului Teodorescu, condamnat la 16 ani de închisoare

 |  16:40
Ucigaşul soţiei avocatului Teodorescu, condamnat la 16 ani de închisoare

Bărbatul care a ucis-o pe soţia avocatului braşovean Victor Teodorescu la comanda acestuia a fost condamnat, miercuri, de Curtea de Apel Braşov, la 16 ani şi opt luni de închisoare pentru omor calificat, la care se adaugă un rest de pedeapsă de doi ani de închisoare pentru alte infracţiuni, informează Mediafax.

Erwin Preşmereanu, asasinul plătit de avocatul braşovean Victor Teodorescu, a fost condamnat de Curtea de Apel Braşov la 16 ani şi opt luni de închisoare pentru omor calificat, la care se adaugă doi ani de închisoare dintr-o pedeapsă anterioară.

De asemenea, judecătorii braşoveni au decis interzicerea pe o perioadă de zece ani a unor drepturi în cazul lui Erwin Preşmereanu.

Miercuri, la Curtea de Apel Braşov nu a fost prezent nici Preşmereanu, nici avocaţii, şi nici familia acestuia, cu excepţia bunicii lui în vârstă de 87 de ani.

Avocatul braşovean Victor Teodorescu şi Erwin Preşmereanu, bărbatul plătit de acesta ca să-i ucidă soţia pentru a-i încasa poliţele de asigurare au fost audiaţi, lunea trecută la Curtea de Apel Braşov, timp de nouă ore, avocatul susţinând în continuare că este nevinovat, în timp ce Preşemereanu şi-a recunoscut fapta.

La termenul din 12 septembrie, Erwin Preşmereanu şi-a recunoscut vinovăţia în faţa judecătorului. Instanţa a rămas în pronunţare în cazul lui, următorul termen fiind în 21 septembrie. La rândul său, avocatul Victor Teodorescu şi-a susţinut nevinovăţia şi a negat că l-ar fi instigat pe Preşmereanu la omor.

"Victor Teodorescu şi-a susţinut nevinovăţia, iar procesul lui va continua, cu următorul termen de judecată stabilit pentru data de 3 octombrie, când vor fi audiaţi martorii, respectiv partea vătămată, fiica lui Teodorescu şi, sperăm, încă opt martori", a spus avocata lui Teodorescu, Lorette Luca.

Potrivit rechizitoriului procurorilor, Victor Teodorescu este acuzat de instigare la omor calificat, constând în aceea că, la sfârşitul lunii martie 2011, cu premeditare şi din interes material, l-a determinat pe Erwin Victor Preşmereanu să o ucidă pe soţia sa. Scopul crimei a fost acela de a încasa prima de asigurare a femeii în valoare de 150.000 de euro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-09-21Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image