2018-12-13 16:01


Ucis cu toporul în plină stradă

 |  09:07
Ucis cu toporul în plină stradă

Un tânăr în vârstă de 26 de ani a fost omorât în stradă, marţi dimineaţă, în Buftea, după ce trei indivizi, înarmaţi cu bâte şi topoare, l-au atacat. Martorii au declarat că agresorii fac parte din clanul Gagaia, care obişnuieşte să facă legea în Buftea.

Crima a avut loc marţi dimineaţa, când victima se întorcea spre casă cu un grup de prieteni, în momentul în care i-au atacat trei persoane. Tânărul nu a reușit să scape și a fost lovit în cap cu un topor.  Chiar și așa, spun martorii, agresorii au continuat să il lovească pe tânăr.

"Toţi au sărit cu parul, cu sabia, cu bâte de baseball şi au dat în el ca într-un câine. Victima era nevinovată. Nu le-a făcut nimic", au spus martorii.

Deşi ambulanţa a ajuns repede, tânărul a murit în drum spre spital. "Din cauza loviturilor, capul lui a fost făcut praf. Nu ştiu de ce l-au mai luat cu ambulanţa", a spus unul dintre martori.  Apropiații victimei susţin că atacatorii ar fi pretins taxe de protecţie. "Voiau să ne sperie pe toţi că să le plătim taxă de protecţie. Agresorul este recidivist, are 18 ani de puşcărie", a spus unul dintre localnici, informează realitatea.net.

"Agresorii fac parte dintr-un clan, iar acum o săptămână au împuşcat pe unul mare din centru. L-au împuşcat şi nu s-a întâmplat nimic. Nu a fost arestat nimeni, nu a făcut nimeni nimic", a spus un alt localnic.  Mai multi jandarmi și mascați au rămas la fața locului, pentru a evita un scandal. Prietenii victimei amenință că il vor răzbuna și cer "moarte pentru moarte". 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-08-12
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...