2016-10-28 03:42

ULTIMA ORA


Ucis şi îngropat în propria gospodărie

 |  07:18
Ucis şi îngropat în propria gospodărie

Inspectorul-şef adjunct al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoşani, Cristian Cucoreanu, a declarat identificarea unui bărbat în vârstă de 77 de ani, dat dispărut încă din luna mai. Acesta a fost ucis de concubinul fiicei sale și îngropat în grajdul din propria gospodărie.

Conform autorităților cadavrul bătrânului a fost descoperit, luni, într-o gospodărie din centrul municipiului Dorohoi din judeţul Botoşani.

În urma unei anchete Octav Bărbuţă, ucis de concubinul fiicei sale, a fost descoperit abia după ce aceasta, care a luat parte la crimă, a mărturisit ce s-a întâmplat. „În urma verificărilor, femeia a fost supusă detectorului de minciuni şi a cedat la anchetă”, a declarat inspectorul-şef adjunct, conform Agerpres. Bărbatul de 31 de ani care a săvârșit crima este închis într-un penitenciar fiind acuzat, între timp, pentru furt calificat şi conducere fără permis.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-03-30

TAGURI: ucis, BotoșaniComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Percheziții în casa primarului din Botoșani Procurorii Serviciului Teritorial Suceava al Direcţiei Naţionale Anticorupţie au efectuat,... 14 Oct 2016 | (0)
FC Botoşani, remiză în partida cu Astra Giurgiu Formaţia FC Botoşani a remizat luni seara, pe teren propriu, cu Astra Giurgiu, scor 0-0, într-un... 25 Oct 2016 | (0)