2017-01-23 23:05


Udrea a semnat pentru susţinerea candidaturii lui Emil Boc la şefia PDL

 |  13:33
Udrea a semnat pentru susţinerea candidaturii lui Emil Boc la şefia PDL

MinistrulDezvoltării, Elena Udrea, anunţă că duminică seară a semnat pentru susţinereacandidaturii lui Emil Boc pentru un nou mandat de preşedinte al PDL.

"Am ajunsacasă. A fost o zi lungă. Am semnat în această seară (duminică seară - n.r.)pentru susţinerea candidaturii lui Emil Boc la preşedinţia PDL", a scrisUdrea pe Twitter.

Udrea a făcut anunţul şi pe Facebook, precizând că,oricât s-a străduit, nu a fost prima semnatară, mulţi colegi semnând înainteasa.

"Am găsit candidatul pentru preşedinţia PDL carecorespunde cerinţelor mele. Un candidat care a fost ales într-o funcţie publicăprin vot direct, care nu a fost niciodată bănuit de corupţie şi care estedispus să lupte pentru partid. În această seară (duminică seară - n.r.) amsemnat pentru susţinerea candidaturii la preşedinţia PDL a lui Emil Boc. Oricâtm-am străduit, nu am fost prima, mulţi colegi semnaseră înaintea mea", ascris Elena Udrea pe Facebook.

Preşedintele Traian Băsescu a avut duminică după-amiazăo întâlnire cu liderii centrali şi judeţeni ai PDL, la Vila Lac 1.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-06-26Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image