2017-01-19 17:11

ULTIMA ORA


Udrea crede că PDL va mai câştiga cel puţin o primărie de sector

 |  15:21

Elena Udrea este optimistă şi crede că PDL are şanse să mai câştige cel puţin o primărie pe lângă cele două pe care le deţine în prezent. Numele candidaţilor pentru primăriile de sector urmează a fi anunţate printr-o “strategie potrivită”.

"Ne-am fixat candidaţii la toate sectoarele, la Bucureşti. O să-i anunţăm în perioada următoare, cu o strategie potrivită. Suntem la finalul evaluării şi sunt convinsă că PDL la Bucureşti va face o surpriză frumoasă, pentru că nu doar avem în acest moment două sectoare în care deţinem primăria, dar avem mari şanse să mai câştigăm cel puţin un sector", a declarat vicepreşedintele PDL, Elena Udrea.

"Să sperăm că încă veţi mai avea surprize cu noi. Nu vă pot spune cine sunt, pentru că avem o strategie de lansare a candidaţilor. Vehiculaţi foarte multă lume, cred că ar fi greu să rataţi . Dar, cine ştie, aşa cum s-a mai întâmplat în istoria candidaturilor la Bucureşti, câştigătorul poate apărea oricând pe ultima sută de metri”, a mai declarat vicepreşedintele PDL.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-07-22

TAGURI: candidati PDL, primarii de sector, Elena udreaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

EVROS
26 Feb 2012

Madam Nuti, vezi ca pt. tine se face un nou colegiu laTargusor cu doua mandate de cate 5ani. In Bucuresti , ca si in tara mai subtire cu primarii ca s-au saturat oamenii de vrajeala si povesti. In sectorul 6 nentu Poteras alearga singur si iese pe locul doi, poate doar umflatul de Piedone sau escrocul de Livache au ceva sanse iar la capitala nema sanse, va bate Oprescu de va suna apa-n cap.Asa ca lasa-neee,lasa-neee!

Adauga un comentariu

Random image