2018-07-19 18:54


Udrea, despre posibilitatea de a fi șefa lui Băsescu în PDL: Situația asta nu se va întâmpla vreodată

 |  19:05
Udrea, despre posibilitatea de a fi șefa lui Băsescu în PDL: Situația asta nu se va întâmpla vreodată

Elena Udrea a fost întrebată, sâmbătă, 2 martie, la Sibiu, unde a ajuns pentru a-şi prezenta moţiunea pentru alegerile interne din PDL, dacă va fi vreodată şefa lui Traian Băsescu în PDL.

"Situaţia asta nu se va întâmpla vreodată. În orice situaţie, nu voi putea fi eu vreodată şefa lui Traian Băsescu", a răspuns Elena Udrea. La finalul întâlnirii cu membrii PDL, ea a fost întrebată de ce spune că nu va fi niciodată şefa lui Traian Băsescu în PDL.

" Întâi de toate, trebuie să vedem cum anume domnul Băsescu înţelege să se întoarcă în politică. Ne-a spus că se va întoarce în politică. Ce este cert e că eu susţin parteneriatul cu preşedintele României în acest moment în PDL, dar şi după ce Traian Băsescu îşi va termina mandatul de preşedinte. Este un parteneriat necesar pentru continuarea tuturor reformelor pe care le-au început împreună Traian Băsescu şi PDL ", a afirmat Elena Udrea, scrie Mediafax. Ea a apreciat că "Traian Băsescu este cel mai credibil lider al dreptei în acest moment, iar electoratul PDL şi al preşedintelui se confundă în mare parte".

"Cred că trebuie să continuăm să fim într-un parteneriat, într-o echipă, şi după 2014. Sub ce formă Traian Băsescu va continua să facă politică, trebuie să ne spună chiar dânsul. Dacă va vrea vreodată să conducă PDL, evident că-l va conduce Traian Băsescu", a declarat Elena Udrea. Întrebată dacă se va da deoparte de la conducerea PDL pentru a-i face loc lui Traian Băsescu, Udrea a menţionat că "Traian Băsescu şi-ar dori să fie votat într-o competiţie". "Cunoscându-l pe preşedinte, sunt convinsă că n-ar accepta să se dea nimeni la o parte pentru a prelua funcţia. Cred că şi-ar dori foarte mult să fie votat de tot partidul, într-o competiţie", a conchis Udrea.Elena Udrea şi-a prezentat, sâmbătă, moţiunea "Noul PDL. O nouă Românie" colegilor din organizaţia judeţeană a PDL Sibiu.

Alături de ea s-au aflat fostul lider al PDL Emil Boc, preşedintele PDL Sibiu, Ion Ariton, primarul localităţii Mediaş, Teodor Neamţu, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Sibiu Constantin Şovăială, fostul deputatCornel Știrbeț, fostul prefect de Sibiu Horaţiu Răcuciu, primari ai PDL din judeţul Sibiu şi membri de partid.

  Întâlnirea a avut loc la hotelul de patru stele al omului de afaceri sibian Ilie Carabulea, care a şi intrat în sala evenimentului, pentru a-i saluta pe Elena Udrea şi Emil Boc.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639873-11-18

TAGURI: Udrea, Băsescu, PDL

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova